Top

Loungekussens

Comfortabele en weersbestendige outdoor loungekussens op maat

 

 
Relaxen of chillen, dat is gewoon lekker luieren in je eigen tuin op je eigen loungeset. Op je loungebank kom je immers helemaal tot rust. Geniet van een glas wijn en zachte muziek. Je ligt het lekkerst op zachte kussens die precies passen op je loungebank, waarvan de kleur niet vervaagt en die goed bestand zijn tegen vlekken.
Kleurechte en vuilafstotende loungekussens
 
Kussenwereld garandeert aangenaam zachte outdoor loungekussens, van weerbestendige en vuilafstotende stof die zijn kleur jarenlang behoudt. Wij maken comfortabele loungekussens voor je loungebank, afgestemd op jouw speciale wensen. Ontdek onze kussens en ervaar het zit- en ligplezier dat vele anderen voor jou al ondervonden.

Klik hier vor de specificaties van de outdoorstof die gebruikt wordt voor de Loungekussens (PDF)!

Loungekussens op maat voor scherpe prijzen
 
Loungekussens op maat kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor uw (steigerhouten) loungebank in de tuin, maar ook in de caravanboot of jacht. Wanneer deze kussens aan vervanging toe zijn, dan loopt u vaak tegen het probleem aan dat deze kussens geen standaardmaten hebben. Wij zijn echter gespecialiseerd in dit soort vakwerk! Ook voor lastige stoffeerklussen bent u bij Kussenwereld aan het juiste adres. 
 
In onze webshop vindt u loungekussens in de standaardformaten maar wij kunnen ieder loungekussen op maat maken!