Al meer dan 20 jaar is Kussenwereld Assen een uitstekend bekend staande leverancier van kussens, zitzakken en alles er om heen. In de beginjaren werd er voornamelijk geleverd aan grootwinkelbedrijven, meubelzaken en bouwmarkten. Sinds de opkomst van internet richten wij ons, via deze webshop ook op de consument.

Maatwerk

In onze productieruimte in Assen ligt meer dan 100 duizend meter stof in ontelbare designs. Stoffen voor allerlei maten sierkussens en natuurlijk rollen stof voor het maken van zitzakken voor binnen en buiten in diverse maten. Wij produceren de artikelen zelf en kunnen daarom voor zowel bedrijven als particulieren maatwerk artikelen leveren!

Lage prijzen

Vanwege ons zeer grote assortiment stoffen en maten van artikelen houden wij bijna geen voorraad aan van kant en klare producten. Dit zorgt er voor dat de prijzen van de kussens en zitzakken laag blijven. Consequentie is wel dat we moeilijker kunnen voldoen aan “vandaag besteld, morgen in huis”. Spoedleveringen zijn echter altijd mogelijk als dit bij de bestelling duidelijk wordt aangegeven!

Kwaliteit

Wij vinden een tevreden klant het belangrijkste wat er is! Mond op mond reclame is immers de beste reclame. Wij beloven u dat wij onze uiterste best doen om u het gewenste artikel te leveren in de maten en kleuren die u verwacht!

Mocht u toch ontevreden zijn dan kunt u, zonder opgaaf van reden, het product binnen 7 werkdagen retourneren (zie Afkoelingsperiode).

En onthoudt: bent u tevreden, vertel het verder! Heeft u een klacht of opmerking, vertel het ons!

Wij wensen u veel kijk- en winkelplezier in onze webshop! Mocht u vragen hebben dan kunt u telefonisch (0592-407750) of via onderstaand formulier contact opnemen met onze klantenservice.